Hírek

Humor és finom játék máj 8

Humor és finom játék

Bóni gróf szerepében lép színpadra a Csárdáskirálynő című operettben Savanyu Gergely a Soproni Petőfi Színházban. A bemutató május 16-án lesz, a rendező Halasi Imre.

Alma és a fája máj 8

Alma és a fája

Egymásért szorítanak a világot jelentő deszkák és a reflektorok fényében. Horányi László színművészt legutóbb a Soproni Petőfi Színházban - ahol A revizor című darab egyik főszerepét játssza-...

Mély, őszinte érzelmek máj 6

Mély, őszinte érzelmek

Szolnoki Tibor Kerekes Ferkót formálja meg Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjében a Soproni Petőfi Színházban. A bemutató május 16-án lesz, a rendező Halasi Imre.

Mikó István visszatért! máj 5

Mikó István visszatért!

Miska főpincér szerepében lép színpadra Mikó István a Csárdáskirálynő című operettben a Soproni Petőfi Színházban. A bemutató május 16-án lesz, a rendező Halasi Imre.

Érzékenység és szenvedély máj 5

Érzékenység és szenvedély

Szilvia, a sanzonett szerepében látható Füredi Nikolett Kálmán Imre Csárdáskirálynő című operettjében. A premier május 16-án lesz, a rendező Halasi Imre.

Csárdáskirálynő: Lélekrajz, áradó muzsikával máj 3

Csárdáskirálynő: Lélekrajz, áradó muzsikával

- Komoly lélekrajz ez a mű, a története lehetne akár egy mai családi dráma is. Mindeközben olyan áradó muzsikával van körbeágyazva, amely elöl nem lehet kitérni - mondta Halasi Imre, aki Kálmán...

Tánc, láng, lélek máj 1

Tánc, láng, lélek

Paul Valéry A lélek és a tánc című művét felolvasó-színházi előadásként adta elő elő Ács Tamás, Savanyu Gergely színművész és az est rendezője-szerkesztője, Katona Imre a soproni teátrum színházi...

Tánc a zebrán és a színpadon ápr 29

Tánc a zebrán és a színpadon

Utcán, téren és a zsúfolásig megtelt Petőfi Színházban ünnepelték a tánc világnapját Sopronban. A tánckommandó villámcsődülete és az esti gálaműsor nagy tapsot hozott a fellépőknek.

Még látható A revizor ápr 24

Még látható A revizor

Még látható A revizor című színpadi játék a Soproni Petőfi Színházban április végén és május elején. A produkció meghívást kapott az Esztergomi Várszínházba.

Itt az új évad! ápr 23

Itt az új évad!

Magyar évaddal tiszteleg a Soproni Petőfi Színház az önálló teátrum megalapításának 25 éves jubileuma előtt a következő szezonban. Olyan szerzők művei kerülnek színpadra, mint Kosztolányi Dezső,...