Hírek

Megszületett a Bérlet-dal! máj 18

Megszületett a Bérlet-dal!

Megzenésítette a következő, ünnepi magyar évad műsorkínálatát Papp Attila, a Soproni Petőfi Színház művésze. A dalt a hétvégi Liszt-terasz programján hallhatták először a nézők.

Csárdáskirálynő: felállva ünnepeltek a nézők máj 17

Csárdáskirálynő: felállva ünnepeltek a nézők

Felállva tapsolt a közönség egy része a Csárdáskirálynő című nagyoperett premierjén a Soproni Petőfi Színházban. Hatalmas ováció köszöntötte a teátrumba visszatérő Mikó Istvánt, s hosszú percekig...

Görbe tükör a Széna téren máj 16

Görbe tükör a Széna téren

Rendhagyó Széna tér címmel Szénási Ferenc karikaturista kiállítása nyílt meg a Soproni Petőfi Színházban szombaton este a Csárdáskirálynő című nagyoperett premierjének szünetében. A tárlatot Huszár...

Sajtónapon a Csárdáskirálynő máj 14

Sajtónapon a Csárdáskirálynő

Bemutatkozott a sajtó képviselőinek a Csárdáskirálynő című nagyoperett stábja csütörtökön a Soproni Petőfi Színházban. Az előadás premierje május 16-án lesz a nagyszínpadon.

Csárdáskirálynő! máj 11

Csárdáskirálynő!

Minden idők legjobban megírt, legtöbbet bemutatott és legtöbbször előadott operettjét tűzi műsorára a Soproni Petőfi Színház. A Csárdáskirálynő premierje május 16-án lesz. A rendező Halasi Imre. A...

Soproni színészpremier Pápán máj 11

Soproni színészpremier Pápán

Ünnepi premiervetítés keretében mutatják be a Csonka délibáb című játékfilmet Pápán a Petőfi Filmszínházban május 13-án (szerdán) este háromnegyed hatkor.

A szerelem és az operett örök máj 10

A szerelem és az operett örök

Kalocsai Zsuzsa alakítja Cecíliát a Csárdáskirálynő című operettben a Soproni Petőfi Színházban. A bemutató május 16-án lesz, a rendező Halasi Imre.

A felnőtté válás útja máj 10

A felnőtté válás útja

Edvin szerepét formálja meg Sövegjártó Áron a Csárdáskirálynő című operettben a Soproni Petőfi Színházban. A premier május 16-án lesz, a darabot Halasi Imre állítja színpadra.

Vidám álomszerepben máj 9

Vidám álomszerepben

Stázi szerepében Simon Andrea lép színpadra a Csárdáskirálynő című operettben a Soproni Petőfi Színházban. A premier május 16-án lesz, az előadást Halasi Imre állítja színpadra.

Új időpontban a Zene, New York, Szerelem máj 8

Új időpontban a Zene, New York, Szerelem

A Soproni Petőfi Színház értesíti a nézőket, hogy Feke Pál betegsége miatt a május 9-re (szombatra) meghirdetett Zene, New York, Szerelem című Lackner bérletes előadás időpontja június 3-ra...