Hírek - 2017. december 4.Csak rock n' roll Feke Pállal

Csak rock 'n' roll címmel Feke Pál, a népszerű színész-énekes ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban február 9-én (pénteken) este hét órakor. A lendületes, látványos, pörgős, dinamikus produkcióban zenekari kísérettel a legnagyobb magyar előadók, legendás együttesek slágerei hangzanak el.


Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen a közönség kívánságára és örömére Feke Pál újra visszatér koncertezni a Soproni Petőfi Színházba, ám most rálép a gázpedálra és növeli a tempót. A sikeres akusztikus, bensőséges, lírai hangulatot árasztó műsorai után, igazi rockos hangzásvilágú, nagy tempót és sok meglepetést ígérő esttel érkezik a leghűségesebb városba.

Az Illés együttestől az LGT örökzöldjein át egészen Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Demjén Ferenc, Zorán és Charlie egy-egy ikonikus számáig választott olyan dalokat, amelyek tisztelegnek a nagy legendák előtt és megmutatják, a rock n' roll életérzést, annak színes, határok nélküli szabadságát, lendületét, mindenkire ható energiáit és erejét. A kedvelt énekes igazi bulit ígér a közönségnek, s ehhez az élményhez olyan zenészeket választott, akik szintén garantálják a jó hangulatot, a műfaj fokozott sebességét. Érkezik vele két gitáros: Kékkői Zalán és Kozma Norbi, a basszusgitáros Takács Roland "Kanóc" lesz, a doboknál Szabó Tamás ül majd és természetesen a billentyűknél a régi barát és szerzőtárs, Sebestyén Áron foglal majd helyet.

A koncertre karácsonyi ajándékként december 22-ig tíz százalékos kedvezménnyel lehet jegyet váltani. Ajándékozza Feke Pált és fergetes estjét szeretteinek!