Hírek - 2014. október 18.Vágó Bernadett lesz Sonia

Vágó Bernadett, az Operettszínház népszerű színésznője lesz Feke Pál partnere a Zene, New York, Szerelem című kétszemélyes romantikus musicalben a Soproni Petőfi Színházban. A darab bemutatóját jövő februárban tartják a teátrum nagyszínpadán. A rendező Szurdi Miklós.

Nagy várakozás előzi meg a Zene, New York, Szerelem című musical soproni bemutatóját. A Neil Simon-darab korábban Édeskettes hármasban címmel futott a Madách Színházban. A Vernont alakító főszereplő, Feke Pál, a produkció művészeti vezetője kiemelte, hogy a soproni előadás egy átdolgozott változat lesz Szurdi Miklós rendezésében. Az előadás New Yorkban játszódik, két művész, Vernon és Sonia szerelméről szól. Vernon befutott zeneszerző, Sonia pályája elején tartó szövegíró. Lehet-e együtt dolgozni és együtt élni? Lehet-e együtt élni s nem együtt dolgozni? Lehet-e együtt dolgozni és nem együtt élni? Ezekre a kérdésekre is választ keres a látványos, szórakoztató musical, amelyben a szakma legjobb zenészei is közreműködnek. A Soniat alakító Vágó Bernadett olyan musicalek főszerepeit játszotta el, mint Ghost, az Elisabeth, az Abigél, a Miss Saigon, a Szépség és a Szörnyeteg.
- Sopronban, az MKB Arénában többször szerepeltem, a Miss Saigonban, a Rómeó és Júliában, A Szépség és a Szörnyetegben, és az Abigélben, a színházban viszont még soha nem léptem fel - mondta Vágó Bernadett, hozzátéve: - Feke Pállal jól ismerjük egymást, sokszor játszottunk együtt különböző musicalekben, turnéztunk az István, a királlyal. Nagyon örültem, hogy meghívott erre az előadásra. Már megkaptam tőle közös darabunk zenéjét, nagyon jók a dalok, alig várom, hogy elkezdjük a próbákat. Újdonság lesz számomra eddigi szerepeimhez képest, hogy csak ketten leszünk a színpadon. Ez egy teljesen új kihívás. A nagy produkciókban is, amikor sokan vannak az ember körül, az összpontosításnak, a jelenlétnek, a játéknak száz százalékosnak kell lennie, itt még inkább az lesz. Mint mindig, most is maximális energiával, sőt, magamat ismerve, még az eddigieknél is több erőt, figyelmet mozgósítva készülök majd a soproni premierre.

ZENE, NEW YORK, SZERELEM
They’re playing our song
romantikus musical két részben
Szövegkönyv: Neil Simon
Zene: Marvin Hamlish
Dalszövegek: Carole Bayer Sager
Fordította: Galambos Attila

SZEREPLŐK:
Vernon Gersch: Feke Pál / Junior Príma és Artisjus díjas /
Sonia Walsk: Vágó Bernadett
Valamint, Phil hangmérnök hangja: Savanyu Gergely