Hírek - 2022. április 11.Vadak Ura: Állati jóó! 

Ez tényleg Állati jóó volt! Ma reggel sok soproni kisgyermek ébredt úgy, ő szeretne újra találkozni Azukával, a varacskos disznólánnyal, Agyarral, a vaddisznóvezér fiával, Szerafinával, a rókaúrnővel, és Hektorral, a medvevezérrel. A Vadak Ura - The Covenan musical főszereplői, Békefi Viktória, Papp Attila, Kisfaludy Zsófia és Savanyu Gergely vendégeskedett a Pro Kultúra Állati jóó! című családi napján a Liszt Ferenc Kulturális Központban vasárnap délután. A jelmezes fotózkodás és a minikoncertjük sokakat vonzott. Remek hangulatban, vidám, önfeledt, lelkes gyermeksereggel körülvéve adtak ízelítőt a nyáron látható grandiózus produkcióból. A Soproni Petőfi Színház és a TBG Production közös előadása július 22-én, 23-án, 29-én és 30-án tekinthető meg a fertőrákosi barlangszínházban. Ekkor fény derül arra: ki lesz a Vadak Ura a Fertő-táj 7 csodájának egyikében. Visszapillantás a tegnapi eseményre itt.

A Vadak Ura – The Covenant családi musical az elmúlt időszak egyik leglátványosabb produkciójaként ért el országos sikert Pataki András rendezésében. Műfaji, zenei sokszínűség, ámulatba ejtő jelmezvilág, páratlan látvány, géppuskalábú táncosok, LED-falak, animációk jellemzik az előadást, amely egy erdőben zajló humoros, izgalmas, szórakoztató történetet mutat be sztárénekesekkel. 

A darabban az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak – ősi szertartás szerint – mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja – a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége – pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért. 

Az Állati jóó! családi napon - amely egyben a klímatudatos Sopron városért nevet viselő roadshow első állomása volt - a Vadak Ura főszereplőivel találkozhattak kicsik és nagyon. Az előadás jelmezeit viselői színművészekkel rengetegen fotózkodtak, és a várakozáson felüli sokaság előtt adtak ízelítőt az idei barlangszínházi szezon kiemelkedő családi musicaljéből. A mesélő Savanyu Gergely volt, aki két szerepben is látható az előadásban. 

Az előadás szereplői:

Békefi Viktória – Azuka
Budai Márton Zoltán – Kafa, Bódog
Czeglédi Ákos – Kafa, Bódog
Falusi Mariann – Wanda
Fekete Kovács Veronika – Azuka, Mira
Fésűs Nelly – Wanda
Füredi Nikolett – Szerafina
Gábor Anita – Mira
György Rózsa Sándor – Balkó
Imre Sebastian – Kafa, Bódog
Janza Kata– Wanda
Kisfaludy Zsófia – Szerafina
Kósa Zsolt – Alfréd, Gusztáv
Kristóf Dániel – Kafa, Bódog
Kovács Áron – Hektor
Magyar Viktória – Azuka
Makrai Pál – Alfréd
Mikola Gergő – Balkó
Ódor Kristóf - Agyar
Papp Attila – Agyar
Patonai Zsolt – Kafa, Bódog
Pesák Ádám – Agyar
Ragány Misa – Agonisz
Sánta László – Agonisz, Gusztáv
Savanyu Gergely – Hektor, Gusztáv
Simon Boglárka – Szerafina
Szabó Máté - Agonisz, Balkó
Szentmártoni Norman – Hektor

A produkció honlapja minden információval itt:

http://www.tbgprod.hu/event/8/description