Hírek - 2020. október 6.A padlás: jönnek a rajongók!

Egy lejátszott előadás után már rajongótábor kezd kialakulni A padlás félig mese, félig musical körül a Soproni Petőfi Színházban. A vasárnapi várakozáson felüli átütő erejű és kirobbanó sikerű bérletszünetes alkalom után többen szeretnék újra megnézni a produkciót, s sorra foglalják le helyeiket. A hírek szerint érkeztek és érkeznek nézők Győrből, Szombathelyről, Budapestről, Debrecenből, Veszprémből, Székesférvárról. A darabot október 9-én és 10-én tűzi újra műsorára a leghűségesebb város teátruma.   

"Egy életre szóló élmény volt! Nem volt elég egyszer, így okt. 18- án újra megyek. Köszönöm!!!"  "Köszönjük az élményt!"  "Fergeteges előadás volt!!! Szerettem volna még egyszer végig nézni! Nagyon HÁLÁSAK vagyunk!!"

Ilyen üzeneteket kap A padlás soproni stábja vasárnap óta. A csapat nagyon örül annak, hogy az előadás  gyorsan és sikeresen megtalálta az utat a közönséghez. A kiemelkedő fogadtatáshoz hozzájárul a színészek teljesítménye, s az, hogy a musical dalai a színpadon jászó 25 tagú zenekar kíséretében szólalnak meg. Ez pedig olyan hangzásvilággal tölti meg a produkciót, amely valóban más dimenzióba emeli a legendássá vált slágereket, az egész darabot.

A vasárnapi előadás után a közönség székéből felállva ünnepelte a színészeket, zenészeket. A rajongók már most arra készülnek, hogy az Aida és a Valahol Európában musicalek soproni rekordjait ez az előadás is beállítsa vagy megdöntse. 

A csapat: 

Az előadásban a Rádióst Papp Attila játssza. Sünit Molnár Anikó formálja meg, a Mamókát Szőcs Erika alakítja, Barrabás–Révész szerepében Marosszéki Tamás látható. A Herceg Savanyu Gergely, a Lámpás Orbók Áron, a Kölyök Kisfaludy Zsófia, a Meglökő Kiss Noró lesz. Témüllerként Major Zsolt, Detektívként a Jászai-díjas Kovács Frigyes lép színpadra. Az Üteg Rovó Péter, Robinson, felvételről, Mikó István Jászai-díjas, érdemes művész. A szobor Füsi Zsolt. A koreográfus és szcenikus Szakál Attila, a jelmeztervező Szélyes Andrea. A díszlet és rendezés a Jászai-díjas Pataki András munkája. A fénytervező Kovács Ferenc. A korrepetitor Sárdy Barbara, a kreatív munkatárs Pomezanski György. A vizuális tervező András Fruzsina. A rendezőasszisztens Simon Andrea, az ügyelő Horváth Dávid. Az előadás két karmestere Oberfrank Péter Liszt-díjas, érdemes művész és Tassonyi Zsolt.