Hírek - 2020. április 4.Halasi Imre: találkozunk!

- Egyszer újra együtt leszünk és újra örömet okozhatunk azoknak, akik nagyon fontosak mindannyiunknak, a közönségnek. Találkozunk, hiszek benne! - ezt is üzente Halasi Imre, a Valahol Európában musical rendezője, amikor meghatottan megnézte a soproni társulat különleges klipjét, A zene című számot. A dal robbantotta az internetetet, már 23.153-an látták. Az egyik országos csatorna híradója főműsoridőben foglalkozott a témával. A. Csillag-Szabó Katalin ötletgazda, Mikó István, Kisfaludy Zsófia és Dés László zeneszerző is nyilatkozott. Íme a teljes üzenet, a televíziós tudósítás, s még egy hosszabb riport.   

- Minél nagyobb a baj, annál nagyobb az öröm, ha az ember együtt lehet azokkal, akikkel sokminden köti össze. Most csak így, de ez is reményt ad, hogy egyszer újra együtt leszünk és újra örömet okozhatunk azoknak, akik nagyon fontosak mindannyiunknak, a közönségnek. Hisz ilyenkor magunkon is érezzük, amiben mind hiszünk, hogy a művészet feladata, hogy élni segít. Gratulálok minden közreműködőnek, mindannyiótoknak! Vigyázzatok magatokra, egymásra!!! Találkozunk, hiszek benne - így szól Halasi Imre, Jászai-díjas, érdemes művész teljes üzenete a társulathoz. Nagyon bízik abban, hogy rövidesen ismét találkozhat a stábbal.

A Valahol Európában musical az elmúlt évad egyik kiemelkedő sikere a Soproni Petőfi Színházban. Még négy előadást tervezett a teátrum a produkcióból, a búcsú a közönségtől a barlangszínházban lenne nyáron. 

A különleges klipről, a soproni dalról az egyik országos csatorna is forgatott riportot. Honlapjukon látható ez: 

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/des-felemelo-erzes-igy-viszonthallani-a-dalt  

A teljes felvétel a csatorna honlapján itt:

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/ajandek-a-zene-hidat-jelent-az-elszigeteltsegben-elok-kozott