Hírek - 2019. június 12.Színpadon a színészzenekar

A soproni társulat színészzenekara lép fel június 15-én délután három órakor a leghűségesebb városban a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda teraszán. Az elmúlt évadok zenés előadásaiból hallhatnak dalokat a nézők.

Sokan voltak kíváncsiak a tavalyi nyílt napra alakult színészzenekar első fellépésére. Simon Andrea, Papp Attila, Rovó Péter, Kiss Noró, Szabó László az elmúlt évadok zenés előadásaiból választottak dalokat.

Így a közönség akkor hallhatta a Kabaré, az Evita, az Aida, A dzsungel könyve, a My Fair Lady, A bábjátékos, az Ármány & szerelem, valamint a SingSingSing produkciók egy-egy ismert slágerét. A nagy siker után a csapattól sokan kérdezték, mikor láthatják újra őket.

Most elérkezett ez a pillanat és előadják ismét ezt a műsorukat. A  gasztronómiai értékek mellé álltak, segítenek népszerűsíteni a soproni vendéglátó helyeket, éttermeket, cukrászdákat. Az erre a célra létrejött egyesület kérte fel őket, - akárcsak a helyi zenészeket, zenekarokat - hogy játszanak egy-egy rendezvényükön. Ők pedig örömmel vállalták ezt. Mindegyikük jó barátságot ápol a hangszerekkel, zenészek is egyben. Most azzal kedveskednek a nézőknek különlegességként, hogy olyan jelmezeket vesznek fel, amelyek az általuk előadott dalokhoz kapcsolódnak.

Az alapcsapat tagjaihoz ezen a koncerten csatlakozik Halász Mihály, a kópházi népszerű együttes, a What'supci alapítója.