Hírek - 2019. április 29.Illés buli: közönségtalálkozó!

Rendhagyó közönségtalálkozón köszöni meg a nézőknek a Tied a világ! című zenés társasjáték stábja a produkció iránti szeretetet, sok vastapsot május 11-én (szombaton) az este hét órai előadás után a Soproni Petőfi Színházban. A különleges búcsúra korlátozott számban válthatók jegyek!

Az előadás egy fergeteges házibulival tiszteleg az Illés zenekar pályafutása előtt. A színpadon Feke Pál, Vastag Tamás, Mikó István, Demeter Helga, Savanyu Gergely, Papp Attila és Marosszéki Tamás látható, ők éneklik a legendás slágereket.

A darabot  - Szente Vajk rendezése után - színpadra állító Feke Pál soproni csapata nagy sorozatot és emlékezetes hangulatú délutánokat, esteket élt meg a fiatal és érettebb közönséggel. Most egy igazi szombat esti bulival hálálják meg mindezt a nézőknek, hiszen vasárnap végleg elköszön az előadás Soprontól. Előtte azonban elmondják, ők miként élték meg, hogy a leghűségesebb város teátrumában övéké és a nézőkké lehetett egy kicsit a világ ebben a közös, interaktív játékban, Illés szekerén.

A produkció zenei vezetője Károly Kati. A billentyűknél Reviczki Balázs. A gitárnál Sallai Tibor és Polyák András. Csatlakozott hozzájuk a basszusgitáros Pethő Gábor. A dobos Szörényi Örs.

A világítástervező a szakma nemzetközileg is ismert nagyágyúja Madarász "Madár" János.  Ebben a produkcióban negyven intelligens lámpa varázsolja el a nézőket az Illés dalok szárnyán.

A sound supervisor Mohai György, a hangmérnök Horváth Attila. A díszlet Fekete Péter munkája, a jelmeztervező Szélyes Andrea. Az eredeti produkció koreográfusa Túri Lajos.

Az előadás a Zikkurat Színpadi Ügynökség és Rosta Mária producer, valamint a Melody Kft. engedélyével a Soproni Petőfi Színház és a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház koprodukciójában jött létre.