Hírek - 2019. szeptember 17.Valahol Európában: újabb bérletszünet!

A nagy érdeklődés és a folyamatos jegyostrom miatt új, eddig még nem hirdetett lehetőségként a Valahol Európában musical december 29-én este hét órakor bérletszünetben tekinthető meg a Soproni Petőfi Színházban. 

Nagyon gyorsan megteltek az előre meghirdetett bérletszünetes előadások, így a soproni színház még egy alkalmat biztosít, hogy a nézők megtekinthessék az elmúlt időszak egyik legnagyobb sikert elért produkcióját. A Valahol Európában stábja beállította az Aida két évvel ezelőtti rekordját a barlangszínházban. Fertőrákoson minden előadáson "standing ovationt" ért el a népes szereplőgárda.

A produkció Mikó István, Kisfaludy Zsófia, Vastag Tamás, Savanyu Gergely és 31 gyermek főszereplésével nagyon megtalálta az utat a nézőkhöz. Halasi Imre rendező, Gyenes Ildikó koreográfus rengeteget dolgozott azért, hogy a musical olyan színvonalon kerüljön a közönség elé, amely után méltán járt a vastaps mindenkinek.

A darab az őszi kőszínházi szezonban középiskolás és felsős bérletben, valamint decemberben bérletszünetben tekinthető meg. Gyanítható, hogy a barlangszínházban tapasztalt légkör ezeken az előadásokon is hasonló lesz.

A gyerekek és a stáb már nagyon várja, hogy újra színpadra léphessenek.


(A musical a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft-vel kötött megállapodás alapján kerül bemutatásra. A zeneszerző Dés László, a dalszöveg Nemes István, a szövegkönyv Böhm György, Korcsmáros György és Horváth Péter munkája)

Radványi Géza és Balázs Béla azonos című filmje alapján. A film 2000-ben bekerült minden idők 12 legjobb magyar alkotása köz
é.

Fotók: Pomezanski György