Hírek - 2019. április 13.Tied a világ! - Premier!

Bemutatja a Tied a világ! című zenés társasjátékot a Soproni Petőfi Színház április 13-án. Az előadás egy fergeteges házibulival tiszteleg az Illés zenekar pályafutása előtt. A színpadon Feke Pál, Vastag Tamás, Mikó István, Demeter Helga, Savanyu Gergely, Papp Attila és Marosszéki Tamás látható, ők éneklik a legendás slágereket.


Feke Pál - aki az eredeti, játékszínes produkció rendezőjének és a librettó írójának Szente Vajknak a munkáját művészeti vezetőként állítja a színpadra - választotta ki és állította össze azt a csapatot, amely az ország legnagyobb színházi buliját varázsolja Sopronba.


A történet:

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… De nagy csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön...! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában. Főhőseink dalra fakadnak és a nehezen induló lakásavatót egyszeriben fergeteges koncertté változtatják. Felcsendülnek az Illés zenekar legnagyobb slágerei, többek között a Ne gondold!, az Amikor én még kissrác voltam, a Rock and Roll Rézi, az Utcán, a Good bye London,a Little Richard…

Egészen elképesztő varázslat történik ezen az éjszakán, amikor Tied a világ!

Egy fergeteges vígjáték, amikor a nézők is szereplővé válnak...

A látványos koncert-színházi előadás igazi jutalomjáték a színészeknek és garantált rekeszizmokat sem kímélő önfeledt szórakozás a nézőknek.

Az előadás a Zikkurat Színpadi Ügynökség és Rosta Mária producer, valamint a Melody Kft. engedélyével a Soproni Petőfi Színház és a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház koprodukciójában jön létre.

Fotók: Soproni Fotóklub- Wittmer László és Agg Pál