Hírek - 2018. október 17.Titokzatos fotózás születésnappal

Titokzatos jelmezes fotózást tartottak az Egy éj Velencében című nagyoperett próbáján, amelynek keretében rendhagyó születésnapi köszöntés is zajlott. Az előadás premierje október 20-án lesz, a produkció művészeti vezetői Szolnoki Tibor és Zsadon Andrea.

Meglepetésre készül az előadás stábja, ezért a főszereplőkről egyéni jelmezes fotók készültek. Az, hogy mi lesz ezeknek a képeknek a sorsa, egyelőre még titok, s csak az láthatja, aki megnézi az ifj. Johann Strauss legnépszerűbb művéből készült igazi velencei komédiát vérpezsdítő, színes muzsikával.

A népes stáb nagy izgalommal várja a magyar nyelvű bemutatót, a nyári barlangszínházi, németül megtartott előadások sikere után a csapat még nagyobb tempóra kapcsolt, hogy a soproni teátrumban is elvarázsolják a nézőket. A zenekar is készül arra, hogy Oberfrank Péter és Tassonyi Zsolt vezetésével Strauss fülbemászó dallamai szárnyán elrepítsék a közönséget az operettek megfejthetetlen, örökké népszerű világába.

A tegnap esti próbán alapos meglepetést is okoztak Móricz Andreának, aki a kórusban énekel, ugyanis az egyik jelenetet Szolnoki Tibor váratlanul megállította, majd előre hívta Andreát, ő mutassa be az egyik koreográfiájukat. Ám, ez csak azt szolgálta, hogy születésnapja alkalmából egy csokor virággal köszöntsék a Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola magánének- és szolfézstanárát, akinek három tanítványa is a kórusban énekel.

A rövid ünnepség után tovább zajlott a próba, nagy intenzitással, fegyelmezettséggel. A darabot színpadra állító stáb csütörtökön mutatkozik be a sajtó munkatársainak, és nagyon várja a közönséggel a szombati találkozást!