Hírek - 2018. október 13.Aida: novemberben utoljára Sopronban

Három bérletszünetes előadással búcsúzik az Aida című musical stábja Soprontól november 23-án, 24-én és 25-én. A teátrum történetének egyik sikerelőadása nagy és emlékezetes sorozatot tudhat maga mögött. Várhatóan az elköszönés is hasonló élményt kínál a nézőknek.


A Tim Rice és Elton John művéből készült darab stábja és a közönség annyira egymásra talált Sopronban, amelyre ritkán adódik példa. Sorozatban felállva tapsolták meg a csapatot a felnőtt nézők, mindeközben a fiatalokhoz is megtalálta az utat a produkció. Az előadás egy éve indult útjára a fertőrákosi barlangszínházból, majd a leghűségesebb város teátrumába bekerülve írta tovább a darab és a stáb legendáját. Remek hangulatú előadások, a meghatottságtól könnyező nézők, katarzist adó eseték, parádés színpadi és zenekari teljesítmények, jó hangulatú találkozások, hosszú percekig tartó ünneplések jellemezték a musical útját eddig Sopronban és Fertőrákoson.

Most elérkezett a búcsú ideje. A Petőfi Színház színpadán novemberben még háromszor láthatja a közönség az Aidát.  

A bérletes előadások mellett a nézők kérésére november 23-án, 24-én, 25-én bérletszünetben is látható a darab, hogy a társulat velük együtt írja tovább a soproni színházi legendát. Legyen ön is részese ennek!