Hírek - 2018. szeptember 13.Különös vasárnapon az Aida

Különleges és egyedi találkozásra várja az Aida című musical stábja szeptember 23-án (vasárnap) a délután három órára meghirdetett előadásra jegyet váltó nézőket a Soproni Petőfi Színházba. A tapsrend után rögtön a főszereplőkkel beszélgetést tartunk a produkcióról, ahhoz kapcsolódó élményeikről, készülhetnek jelmezes közös fotók és kérdésekre is válaszolnak a művészek.

Az Aida című előadás szereplői, teljes stábja hatalmas izgalommal, várakozással készül arra, hogy a közönséggel együtt tovább írhassa a darab helyi legendáját. A nézők kérésére tűzte műsorára Elton John - Tim Rice művét a Soproni Petőfi Színház ebben az évadban. Bérletszünetben szeptember 21-én, 22-én és 23-án látható a produkció a teátrumban. A főszereplők Stéphanie Schlesser, Vastag Tamás, Füredi Nikolett és Szomor György, a rendező Pataki András.

A musical idén látható a középiskolás/egyetemista, valamint felsős bérletbe és novemberben is megtekinthető bérletszünetben. A mostani előadás érdekessége, hogy a barlangszínház után bekerül kőszínházi körülmények közé a darab és az is, hogy új tagjaink, Demeter Helga, Marosszéki Tamás színművészek, valamint a Sopron Baletthez érkező  öt táncos, Alekszandra Balabanova, Alekszandra Tyeplih, Bogdan Holomej, Vaszilij Nyemcsinov és Rudisch Boglárka is színpadra lép.

A produkció jelmeztervezője Húros Annamária, a koreográfus-díszlettervező Szakál Attila,  a zenekar karmestere, a színház zenei vezetője, Oberfrank Péter.

Riport a Páholy című magazinunkban a tavalyi előadásról:

http://www.youtube.com/watch?v=2griXnTuPP8&t=174s

A Viva la Musical portál riportja a produkcióról: