Hírek - 2018. július 10.Sztárszerepekben a musicalmesterek

Fésűs Nellyt rövidesen Gina Lollobrigidaként láthatják a nézők, Feke Pál az Apáca Showban Eddie Souther nyomozót játssza, Vastag Tamás, Stéphanie Schlesser és Füredi Nikolett pedig lélekben már a soproni Aida előadásra készül. Gyúrják, melegítik a hangszálaikat a SingSingSing sorozat sztárénekesei az ország színpadain. A musicalmesterek a fertőrákosi barlangszínházban júliusban nyolcszor varázsolják el a nézőket.


A SingSingSing Masters Musical Show szereplői nagy izgalommal készülnek az egyedülálló produkcióra. Gyakorolnak a vokalisták, a 14 táncos is várja a rajtot, az új koreográfiákat és a fénytechnikai tervezés is javában zajlik, csakúgy, mint Kis Katalin irányításával a jelmezek varrása. Csóka Péter vezette Jackdaw zenekar javában hangol, tagjai rendszeresen játszanak az ország színpadain és Szakál Attila rendező-koreográfus is készül, hogy sok újdonságot csempésszen be a showba. A SingSingSing sorozat csapata ismét készen áll, hogy nemzetközi sztárokkal megerősítve bizonyítsa, hogy ők a műfaj nagyágyúi.

A SingSingSing Masters Musical Show szereplői a nyáron szabadtéri színpadokon, fesztiválokon, koncerteken lépnek fel. Buch Tibort és Füredi Nikolett operettgálákon is szerepelt, Vastag Tamással is énekeltek egy Sing-showban. Feke Pál elkezdte próbálni az István, a királyt az Operettszínházban és a 35 éves jubileum alkalmával elindul majd turnéra a mű kimondottan nagyzenekarra, kórusra írt koncerváltozatával. A nyár derekán, augusztus 10-én Szente Vajk rendezésében mutatják be Szegeden az Apáca show-t, abban is játszik. Stéphanie és Yannick Schlesser testvérpár nagy izgalommal készül arra, hogy a barlangszínházban együtt szerepeljenek. Már megtalálták a meglepetésdalokat a közönség számára. A hétvégén már ők is megérkeznek Sopronba.

Fésűs Nelly az egész nyarát színpadon tölti. Énekel a Cinderella produkcióban, az Omega Musical: Gyöngyhajú lány balladája című előadásban, a Dívák című showban és játszik az Anconai szerelmesek című zenés komédiában. Szeptemberre pedig készül egy remek szerepre. A Gina és Fidel című kétszemélyes drámában ő alakítja  Gina Lollobrigidát, Árpa Attila pedig Fidel Castrot formálja meg. A Pozsgai Zsolt rendezte mű 1974-ben játszódik Kubában, amikor Gina Lollobrigida – felhagyva a színészettel – Havannába érkezik televíziós interjút készíteni Fidel Castroval.  A darab megtekinthető majd a Marczibányi Téri Művelődési Központban és a Klebelsberg Kultúrkúriában.

A musicalmesterek várják a közönséggel a találkozást Fertőrákosan és több, tőlük eddig kevésbé hallott számot is énekelnek majd. Az előadásban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a  Nyomorultak, a   Broadway Shows, a  Wedding Singer, a Frozen, a  Notre Dame, a La Mancha lovagja és az István, a király című zenés darabokból.                                                                            

A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog. Őket hallani kivételes alkalmat jelent a közönség számára.

A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.

Előadások a Barlangszínházban, SingSingSing Masters Musical Show:
    2018. július 19., csütörtök 20:00
    2018. július 20., péntek 20:00
    2018. július 21., szombat 20:00
    2018. július 22., vasárnap 20:00
    2018. július 26., csütörtök 20:00
    2018. július 27., péntek 20:00
    2018. július 28., szombat 20:00
    2018. július 29., vasárnap 20:00