Hírek - 2018. július 13.Stéphanie visszatér

A soproni közönség szívét meghódító, az Aida főszerepét parádésan alakító Stéphanie Schlesser is szerepel a SingSingSing Masters Musical Show-ban július közepétől a fertőrákosi barlangszínházban. A produkcióban fellép testvére, Yannick Schlesser is.

Az Aida című musical tavalyi barlangszínházi bemutatója olyan óriási sikert ért el, hogy a stábot mind a hat előadáson felállva tapsolták meg a nézők. Ilyen sorozatra a játszóhely történetében még nem volt példa.

A produkció címszereplője a Franciaországban élő Stéphanie Schlesser, akinek édesanyja magyar származású, édesapja luxemburgi. A nemzetközileg is elismert énekesnő Belgiumban született, 18 évesen költözött Párizsba, mivel felvételt nyert az exkluzív Nemzetközi Musical Akadémiára, ahol évfolyamelsőként diplomázott. Jelenleg énektanárnőként is dolgozik az akadémián. A diploma megszerzése után azonnal leszerződtették a Párizsi Notre-Dame című francia musical ázsiai turnéjára Fleur de Lys szerepére. A féléves turné alatt közel 100-szor játszotta ezt a szerepet, és bejárta Dél-Koreát, Taiwant és Libanont. A következő felkérés a Rómeó és Júlia musical főszerepére szólt, abban Júliát játszotta ismét Dél-Koreában. Párizsba visszatérve a Madiba című, Nelson Mandela életéről szóló musicalben lépett fel. Itthon az Aida soproni sikere után szerepelt a fővárosi We Will Rock You musicalben is.

A leghűségesebb város színházszerető közönsége szeptembertől ismét találkozhat vele, hiszen a Petőfi Színház újra műsorra tűzi az Aidát bérletszünetben is.


Ám, előtte Szakál Attila vezetésével érkeznek a musicalmesterek a barlangszínházba. Igazi nemzetközi produkció várja a közönséget a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekarral és 14 fős tánckarral. A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog.


A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.


Az előadásban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a  Nyomorultak, a   Broadway Shows, a  Wedding Singer, a Frozen, a  Notre Dame, a La Mancha lovagja és az István, a király című zenés darabokból.     



Előadások a Barlangszínházban, SingSingSing Masters Musical Show:
    2018. július 19., csütörtök 20:00
    2018. július 20., péntek 20:00
    2018. július 21., szombat 20:00
    2018. július 22., vasárnap 20:00
    2018. július 26., csütörtök 20:00
    2018. július 27., péntek 20:00
    2018. július 28., szombat 20:00
    2018. július 29., vasárnap 20:00

                   

Stéphanie visszatér Sopronba