Hírek

Újra Teátrumi Színözön szept 27

Újra Teátrumi Színözön

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Teátrumi Színözönt a Soproni Petőfi Színház október 1-én. Az évad legjobb alternatív és amatőr színházi előadásainak, társulatainak a bemutatkozása...

Vendégelőadásokkal is ünneplünk szept 26

Vendégelőadásokkal is ünneplünk

Nagyszabású programsorozattal ünnepli szeptemberben és októberben a soproni teátrum, hogy a város közgyűlése 25 évvel ezelőtt határozott arról, megalapítja a településen az önálló Petőfi Színházat.

Vastaps a nyílt napon szept 25

Vastaps a nyílt napon

Vastapsot és szinte telt házat hozó táncos ősbemutatók, sok meglepetés, koncert, nevetés várta a közönséget a soproni teátrum sikeres színházi nyílt napján.

Villanófényben a színház szept 24

Villanófényben a színház

Megnyílt Pluzsik Tamás Villanófényben című fotókiállítása a Soproni Petőfi Színházban. Az eseménnyel elkezdődött a teátrumban az önálló társulat 25 éves megalapítását ünneplő rendezvénysorozat.

A játék és az út szept 23

A játék és az út

A színház hozzátartozik a személyiségfejlődésünkhöz, a játék öröme bele van kódolva az emberbe – hangzott el azon a beszélgetésen, amelyet a Soproni Petőfi Színházban tartottak pénteken.

Figaro 2.0 - Mozart opera újratöltve szept 21

Figaro 2.0 - Mozart opera újratöltve

Wolfgang Amadeus Mozart: Figaro 2.0 című előadása érkezik a Magyar Állami Operaházból a Soproni Petőfi Színházba szeptember 26-án (hétfőn) este hat órakor. A produkció különleges és egyedi élményt...

Mozart szelet a nagyérdeműről szept 20

Mozart szelet a nagyérdeműről

Mozart szelet címmel Rovó Péternek, a Sopron Balett tagjának önálló koreográfiára épülő harminc perces alkotását láthatják a nézők a leghűségesebb város teátrumának nyílt napján szeptember 24-én...

Villanófényben 25 év szept 20

Villanófényben 25 év

Villanófényben címmel Pluzsik Tamásnak az elmúlt 25 év emlékezetes előadásait megidéző fotókiállítása nyílik szeptember 23-án (pénteken) délután három órakor a Soproni Petőfi Színházban.

Tánc a labirintusban szept 17

Tánc a labirintusban

Labirintus címmel készül a Sopron Balett ősbemutatója, amelyet szeptember 24-én este hat órakor láthatnak a nézők a leghűségesebb város teátrumának nyílt napján.

Itt a nyílt nap programja szept 14

Itt a nyílt nap programja

Ismét megrendezi hagyományos nyílt napját a Soproni Petőfi Színház szeptember 24-én (szombaton) délelőtt 11 órától.