Hírek

A pénz nevében szept 30

A pénz nevében

Ion Luca Caragiale Az elveszett levél című komédiája lesz a Soproni Petőfi Színház évadnyitó előadása október 11-én. A darabot Béres László állítja színpadra. Pristanda szerepében Horváth László...

Iskolai turnén Ács Tamás szept 26

Iskolai turnén Ács Tamás

Ács Tamás, a Soproni Petőfi Színház művésze elindult városi iskolai turnéjára az Egy őrült naplója című monodrámával.

Nyílt nap képekben szept 23

Nyílt nap képekben

Emlékezetes pillanatokat örökített meg Torma Sándor a Soproni Petőfi Színház nagy sikerű nyílt napján. A rendezvényen ezerötszázan vettek részt.

Hatalmas sikerű nyílt nap szept 21

Hatalmas sikerű nyílt nap

Remek hangulatban, óriási érdeklődés mellett zajlott a soproni Petőfi Színház nyílt napja: a szombati eseménysorozaton ezerötszázan vettek részt.

Élet a kulisszák mögött szept 17

Élet a kulisszák mögött

Ismét nyílt napot rendez a soproni Petőfi Színház szeptember 20-án (szombaton) délelőtt tíz órától este tízig. A magyar dráma napja tiszteltére életre hívott rendezvényen színes programok várják a...

SzéPet Színházismereti Vetélkedő szept 13

SzéPet Színházismereti Vetélkedő

A Széchenyi István Gimnázium és a Soproni Petőfi Színház színházismereti vetélkedőt indít a színházkedvelő és színházba járó közönség – diákok és felnőttek – számára.

Újra indul a színitanoda szept 8

Újra indul a színitanoda

Az elmúlt évad sikere után idén több korosztályban ismét részt vehetnek az irodalmat, színházat kedvelők a soproni teátrum színitanodájának munkájában szeptember 21-től.

Nyílt nap a színházban szept 5

Nyílt nap a színházban

Az elmúlt év óriási sikere után a közönség kívánságára ismét nyílt napot rendez a soproni Petőfi Színház szeptember 20-án (szombaton) délelőtt tíz órától este tízig. A magyar dráma napja...

 Az üvegcipő a Tháliában szept 3

Az üvegcipő a Tháliában

A soproni Petőfi Színház Az üvegcipő című vígjátékával szerepelhet a Vidéki Színházak Fesztiválján, melyet a budapesti Thália Színházban rendeznek meg szeptember 6. és 13. között.

Ő lesz a hatalmas színrabló szept 3

Ő lesz a hatalmas színrabló

Ölbei Lívia, a Vas Népe újságírója Savanyu Gergelyről, a soproni teátrum színművészéről írt portrét Ő lesz a hatalmas színrabló címmel.