Hírek

Jönnek a Kakasok az Édenben - Olvasópróbával kezdett a stáb febr 1

Jönnek a Kakasok az Édenben - Olvasópróbával...

Megtartották Tamási Áron Kakasok az Édenben (Ördögölő Józsiás) című zenés tündérjátékának olvasópróbáját a Soproni Petőfi Színházban. A bemutató március 23-án lesz, a rendező Pataki András.

Szemtől szemben Bánsági Ildikóval febr 1

Szemtől szemben Bánsági Ildikóval

Bánsági Ildikó Kossuth-díjas színművésznő volt a vendége a Pulzus TV Szemtől szemben című műsorának. A népszerű színész a Soproni Petőfi Színházban a Tigris és hiéna című történeti játék főszereplője.

Rendhagyó Candide - Pluzsik Tamás írása a Soproni Témában jan 31

Rendhagyó Candide - Pluzsik Tamás írása a...

Formabontó előadással hív együttgondolkodásra a stúdiószínház: a máig aktualitással bíró 18. századi darabot, Voltaire Candide-ját mutatják be fiatal színészek – improvizációk sorozatával.

Műsorváltozás - Ákombákom helyett A titokzatos világválogatott jan 29

Műsorváltozás - Ákombákom helyett A titokzatos...

Technikai okok miatt a Soproni Petőfi Színház Pódium bérletében a Liszt Központba meghirdetett előadások bemutatóinak időpontja helyet cserél. Így február 16-án és 17-én Kézdy György Ákombákom című...

Óz / Forgószél, avagy a képzelet csodája gyermekbérletben - Érkezik a Győri Balett jan 27

Óz / Forgószél, avagy a képzelet csodája...

A Győri Balett Óz / Forgószél, avagy a képzelet csodája című mesedarabját láthatják a nézők gyermekszínházi bérletben február 4-től a Soproni Petőfi Színházban.

Érdemes volt kockáztatni - Írás a Tigris és hiéna című darabról a Soproni Témában jan 21

Érdemes volt kockáztatni - Írás a Tigris és...

Névadója előtt tisztelegve Petőfi Sándor: Tigris és hiéna című színpadi művének bemutatójával nyitotta az évet a soproni Petőfi Színház.

Candide a stúdiószínpadon jan 16

Candide a stúdiószínpadon

Voltaire művéből készült Candide című interaktív kalandozást láthatják a nézők a Soproni Petőfi Színház stúdiószínpadán január 26-án este hét órakor.

Újra Magyar Elektra jan 14

Újra Magyar Elektra

A Soproni Petőfi Színház az Evangéliumi Színházzal együttműködésben, a Magyar Kultúra Napja tiszteletére január 21-én ismét műsorra tűzi Bornemisza Péter: Magyar Elektra című művét.

Tigris és hiéna - Bemutató január 12-én jan 10

Tigris és hiéna - Bemutató január 12-én

Petőfi Sándor teljes egészében fennmaradt színpadi művét, a Tigris és hiénát mutatják be január 12-én Katona Imre rendezésében, a főszerepben Bánsági Ildikóval a Soproni Petőfi Színházban. A stáb...

Végletes indulatokat hordozó dráma - Katona Imre a Tigris és hiénáról jan 5

Végletes indulatokat hordozó dráma - Katona...

A Tigris és hiéna igazi thriller, szenvedélyes melodráma. Az abszolút jó és a végletesen rossz – anya és fiú, apa és gyermeke s két egymástól merőben különböző testvér – csap össze...