Hírek - 2018. február 14.Tánc sokszínű egységben

- Ebben a társulatban, akiket játsszunk és amilyenek mi vagyunk, a színészek énekelnek, táncolnak, prózát mondanak és mindenki számára ott a mérce. Több stílusban, sokszínűen, de egységben kell maradnunk a koreográfiák közben is. Ezt nevezhetjük a komfortzónánkból való kilépésnek, kihívásnak, de hívhatjuk alázatos munkának, szolgálatnak, amely szerintem nagyon jó, európai szintű gyümölcsöt terem - mondta Demcsák Ottó, aki a mozgásvilágát alakította ki az Ármány & szerelem című rockzenés játékban. Papp Gyula – Demjén Ferenc – Sárdy Barbara művének bemutatója február 24-én lesz. A rendező Pataki András.

A Sopron Balett tagjai és társulat ismét a már tőlük és Demcsák Ottótól megszokott fúziós alapokra helyezett koreográfiákkal lepik meg a közönséget ebben az előadásban.

- A táncok összekötő szövetanyagai ennek az előadásnak. Erősnek, látványosnak és tartalmat hordozónak, alátámasztónak kell lenniük.Rap, menüett, pop, rock, blues, funky stílusú dalok váltakoznak a produkcióban, ehhez kerestünk olyan hangulatú, sokszínű, de egységes képet sugalló mozgásanyagot, táncos betéteket, amelyek illeszkednek egy készülő zenés darabba, de megmutatják a szereplők egyéniségeit is. Az előadás a főpróba héten ábrázolja egy mű színre vitelét, így a közönség kész koreográfiákat lát a dalokhoz, de azért csiszolni mindig lehet mindenen egy ilyen munkafolyamatban. Ezt is megmutatjuk majd.