Hírek - 2018. február 14.Kihívás a léleknek

A színpadon más viszonyok érvényesülnek, mint a való életben. Ezért is izgalmas, érdekes az, ha színházat kell megmutatni a színházban, színészként színészt megformálni. Játék és kihívás ez a léleknek, amikor a nézőnek valóságnak kell hinnie mindazt, ami a mi életünk, személyiségfejlődésünk - mondta Békefi Viktória, aki Lujza szerepét alakítja az Ármány & szerelem című rockzenés játékban. Papp Gyula – Demjén Ferenc – Sárdy Barbara művének a premierje február 24-én lesz. A rendező Pataki András.

Békefi Viktória több budapesti társulattal dolgozott már, szerepelt Békéscsabán is, Szomor György produkcióiban, de láthatták az Experidance Gyöngyhajú lány és Cinderella című előadásaiban. Nyáron a barlangszínházban megtekinthető majd ez a darab. A fiatal, kedvelt musicalszínész először játszik a soproni teátrumban, s nagyon jól érzi magát a társulatban. Ahogy megfogalmazta, már az első próba után olyan barátságos volt a hangulat, mintha több éve tagja lenne a csapatnak, annyira kedvesen fogadták.

- Lujzát játszom, egy 16 éves lányról beszélünk, aki nem lehet együtt a szerelmével és lassan valamilyen szinten ebbe belenyugszik. Egyszerűen, belülről építkezve, nem emelkedetten szeretném az ő érzelmi útját bemutatni prózában és a dalokban is. A darabban általam játszott színésznő más lesz, mint amilyen valójában vagyok, ez nagyon jó kihívást jelent. Izgalommal várom már, hogy találkozhassam a közönséggel és remélem, emlékezetes színházi élményt tudunk nyújtani számukra.