Hírek - 2016. december 27.Feke Pál visszatér

A közönség kívánságára Sentimento címmel Feke Pál a népszerű színművész, énekes ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban december 28-án (szerdán) este hét órakor. A tavalyi emlékezetes vendégszereplése után idén karácsonyi, meghitt hangulatot teremtve meglepetésekkel, új dalokkal, vendégekkel érkezik a leghűségesebb város teátrumába.

A kedvelt művész tavaly nagy és emlékezetes sikerrel mutatta be Sopronban akusztikus hangszerelésű estjét. Ezért is nagyon örül annak, hogy visszahívták, ismét találkozhat a nézőkkel, akiknek több meglepetést is szeretne karácsonyi ajándékként átnyújtani.

Mint mondta: most is újra az a célja, hogy meghitt hangulatban elénekelje azokat az ismert dalokat, slágereket, melyek fontosak számára, kötődik hozzájuk és a közönség is szereti azokat. Közben pedig mesél magáról, pályafutásáról, a színház világának kulisszatitkairól. Így felhangzanak majd egyebek mellett Máté Péter, Charlie, Presser Gábor, Szörényi Levente számai, az Illés örökzöldjei és természetesen, az István, a király néhány slágere sem hiányozhat a műsorából. Ám, mindezek mellett most új dalokkal és meghívott vendégekkel is kiegészül a hangulatos produkció.

Feke Pál  három olyan tehetséges gyermeket hívott meg, akiket a nézők már ismerhetnek a TV2 műsoraiból. Így itt lesz vele a Kismenők győztese Szabó Bence, a mesemondó Qian Zitus  és az Ének iskolájából ismert Kornis Anna, aki szerepel a Shrek című musicalben is.

Mindemellett Feke Pállal lesznek állandó alkotótársai: Sebestyén Áron, aki zongorázik, Simkó Várnagy Mihály elektromos csellózik majd, Csapó Krisztián trombitál és posanozik, Szabó Tamás pedig percussionon játszik.

- Mindig hiszek abban, hogy a zene, a dal a legrövidebb út az emberek lelkéhez, szívéhez. Jó ezen az úton járni és visszatérni Sopronba - mondta a népszerű énekes,  aki igazi karácsonyi örömzenéléssel szeretne ünnepi hangulatot varázsolni a színházba.