Hírek - 2016. július 22.Augusztusban is színpadon

A soproni társulat és a táncosok augusztusban A dzsungel könyve című produkcióval a fertőrákosi barlangszínházban és Pápán szerepelnek, az Álmos legendája című táncmű pedig Pápán és Szarvason lesz látható.

Rövid pihenő után ismét színpadra lép a soproni társulat az évad sikeres előadásaival. A dzsungel könyve című musical augusztus 5-én, 6-án és 7-én Fertőrákoson látható, majd 14-én Pápán az Esterházy-kastély udvarán is előadják a produkciót. Az Álmos legendája ugyancsak ezen a játszóhelyen augusztus 19-én szerepel műsoron, s ezután 21-én a Szarvasi Vízi Színházban is megtekinthető.

Ezen kívül Ács Tamás augusztus 3-án az Esztergomi Várszínházban mutatja be A próféta magányossága című önálló estjét, amely Babits Mihály Jónás könyve című műve alapján készült.

A színművész mindemellett Simon Andreával német nyelvű irodalmi műsort ad július 22-én a Soproni Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Sopron és környéke Német Kultúrklub megemlékezésén az 1946-os német kitelepítés 70. évfordulója alkalmából, amelyet az 1946-os német kitelepítési emlékműnél tartanak a Templom utcában. A produkcióban zongorán közreműködik Süle Nóra.