Hírek - 2022. október 28.Az energiaválság érinti a színházat is

A Soproni Petőfi Színház 2022. november 1. naptól a fűtési szezon végéig látogatói üzemszünetet tart, a színház a meghirdetett darabszámban az előadásokat a Liszt Központban megtartja.

Az Európát sújtó energiaválság takarékosságra kényszerít mindannyiunkat. Csatlakozva a kormány és az önkormányzat energiafelhasználás csökkentésére irányuló törekvéseihez, a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. – szem előtt tartva a közönség kiszolgálásának a lehetőségekhez képest legteljesebb kiszolgálását - a következő intézkedéseket hozta:

A Soproni Petőfi Színház 2022. november 1. naptól a fűtési szezon végéig látogatói üzemszünetet tart, a Liszt Központ használatának teljes újragondolásával.

Megköszönve a színházi bérletesek és jegyet váltók hűséges, lojális és támogató együttműködését - még a pandémia alatti nehéz időkben is -, a színház a meghirdetett darabszámban az előadásokat a Liszt Központban megtartja. Ez érvényes a felnőtt, az ifjúsági és gyermek előadásokra is.

A felnőtt előadásoknál – a darab szám megtartásával - egy esetben élünk a változtatás jogával: a Grand Hotel előadás technikai okok miatt még a Liszt Központ legnagyobb termében sem valósítható meg, ezért később kerül majd bemutatásra. Helyette az évadban a Csoportterápia című musicalt láthatják a nézők.

A Liszt Központ termei adnak otthont az energiaválság alatt a színház előadásainak