Hírek - 2022. június 29.Boncsér Gergely a Lehár-gálában

Az előre kiadott műsortól eltérően betegség miatt Boncsér Gergely, a Magyar Állami Operaház művésze énekli Jenei Gáborral együtt a dalokat a Lehár-gálaestben a fertőrákosi barlangszínházban. A népszerű énekes több szakmai díjat is magáénak tudhat. Érdekesség, hogy 2010-ben a Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekversenyen ő volt a bonviván kategória győztese és egyben közönségdíj nyertese is. Részletek az operett összeállításról itt.  

Lehár Ferenc életműve előtt tiszteleg az a gálaest, melyet június végétől német nyelven többször, s a nagy érdeklődésre való tekintettel július 2-án magyarul is megtekinthet a közönség a fertőrákosi barlangszínházban. Erre az előadásra minden jegy elkelt. 

A kétszer 45 perces műsort szerkesztő Benedekffy Katalin szoprán szólista mellett a szubrett Szeghő Adrienn lesz, a két tenor pedig Boncsér Gergely és Jenei Gábor. A zenekaros produkció karmestere Oberfrank Péter, közreműködnek a szentesi Szilver Táncsport Egyesület táncosai Princz Nóra koreográfus vezetésével. A műsort Rupnik Károly színművész konferálja. A nézők többek között hallhatják a Messze a nagy erdő, a Vágyom egy nő után, az Apacslegény, Bár az asszonyhoz senki sem ért, a Gyerünk tubicám slágereket. Elhangzik a legendás Vilja-dal, és Daniló belépője is. A látványvilágot LED-falas vetítésekkel színesítik.