Hírek - 2013. február 3.Készül a SingSingSing - Népszerű énekesek a színpadon - Bemutató február 23-án

Gőzerővel próbál a tánckar, készül a SingSingSing musical show a Soproni Petőfi Színházban. A produkcióban többek között olyan népszerű énekesek lépnek színpadra, mint Feke Pál, a Vastag testvérek: Csaba és Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Szomor György, Fésűs Nelly és Füredi Nikolett. A rendező-koreográfus Szakál Attila, a bemutató február 23-án lesz a teátrum nagyszínpadán.
Szakál Attilától megtudtuk: a SingSingSing musical show először 2009 márciusában volt látható a veszprémi színházban. Azóta már a produkció harmadik része is elkészült. A soproni bemutató főként az első és második széria legsikeresebb dalaiból áll, mindemellett sok újdonságot és meglepetést tartogat majd a nézőknek.
- Sopronban egy új és más előadás születik, mint az eddigiek, hiszen az alapcsapat tagjai mellett változnak a szereplők. A helyi társulatból színpadra lép Simon Andrea, Szőcs Erika, Savanyu Gergely és Horváth Andor. Dolgozunk már a tánckarral, amelyet még megerősítettünk, hogy létszámban is megfeleljünk egy igazi show igényeinek. Igyekszünk a dalok hangulatához, tartalmához illő színházi látványvilágot is a színpadra varázsolni. Célunk továbbra is az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtsunk mindazoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban - mondta Szakál Attila, aki hozzáfűzte: az esten az Evita, a West Side Story, a Rocky Horror Picture Show, az István, a király, a Hair, a Szép nyári nap, az Aida, Az operaház fantomja, a We vill rock you, a Hotel Menthol és a Grease című zenés színpadi darabokból hallhat és láthat részleteket a közönség.


Vastag Csaba

Vastag Tamás

Furedi Nikolett

Feke Pál
Fotó: SingSingSing hu/Lőrincz Miklós

SingSingSing
Musical show

Szereplők:

FEKE PÁL /SZOMOR GYÖRGY/MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT
VASTAG CSABA
VASTAG TAMÁS
BUCH TIBOR
FÉSŰS NELLY/ HALAS ADELAIDA
FÜREDI NIKOLETT/ VÉGVÁRI ESZTER
HORVÁTH ANDOR
SAVANYU GERGELY
SIMON ANDREA
SZŐCS ERIKA

Tánckar:

BALOGH FANNI
CSEKŐ BRIGITTA
CSERNUS ANITA
LUKÁCS LEVENTE
NAGY ATTILA JÓZSEF
NAGY NIKOLETT
PÁLFI GABRIELLA
PÉLYI BETTINA
PÁSZTOR RICHÁRD
SZABÓ GÁBOR
SZÓKA ROLAND
SZELES TAMÁS
ZSÁR MELINDA


Zenészek:

NAGY MIKLÓS (gitár)
NAGY ATTILA JÓZSEF (perkák)


Díszlet: SZAKÁL ATTILA
Látvány: BALÁZS ISTVÁN
Jelmez: KIS KATALIN
Ügyelő: SIMON ANDREA
Rendezőasszisztens: SIMON ANDREA
Koreográfus-asszisztens: SZÓKA ROLAND
Rendező - koreográfus: SZAKÁL ATTILA