Hírek - 2013. március 1.SingSingSing a Sopron TV-ben

Népszerű színművészek, többek között Fésűs Nelly, Feke Pál, Vastag Csaba és Tamás egy színpadon Sopronban. A több szereposztásban futó SingSingSing musical show-ban olyan zenés darabokból is hangzanak el részletek, melyeket a Petőfi Színház szeretne műsorára tűzni a jövőben. Ilyen például a következő évadra tervezett Evita is. Tudósítás az előadásról a Sopron Televízióban.
Egy felhőtlen este a Soproni Petőfi Színházban




A SingSingSing musical show soproni előadása a népszerű művészek, és a színház tánckarának látványos közös produkciója. A sok meglepetést ígérő előadás igényes kikapcsolódást nyújt azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és a hétköznapi gondok mellett szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban.




A darabban Istvánként és Phantomként is színre lép Feke Pál. A színművész Sopronba már szinte hazajár, azonban a Petőfi Színházban eddig még nem láthatta közönség. A show-ban szereplő művészek, köztük Vastag Csaba is mindent megtesz a közönség szórakoztatásáért. Az énekes bár a tehetségkutató tévéműsorok révén vált országosan ismertté, már korábban is tevékenykedett színházi darabokban, musicalekben. A Vastag testvérek rajongóinak Tamást sem kell nélkülözniük a színpadról. A fiatal énekes örömmel vállalja azokat a fáradalmakat amivel a soproni előadás jár. A musical irodalomban a nők sokszor háttérbe szorulnak, azonban olyan darabok is léteznek, melyek a szebbik nem előadóit is kényeztetik. A SingSingSing-ben több különleges női karakter helyet kapott. A SingSingSing szombaton debütált a Petőfi Színházban, vasárnap pedig két előadással is szórakoztatta a közönséget. A musical showt az évad végégig műsoron tartja a teátrum elsősorban bérletes előadásként. (forrás:soprontv.hu)
A televíziós tudósítás a Sopron Televízió videós archív anyagai között látható a február 25-én műsorra tűzött hírműsorban a televízió honlapján : (www.soprontv.hu)