Hírek - 2021. március 16.Hasítanak a neten

Kerek számot ért el a Honeybeast két kirobbanó slágere a YouTube csatornán pár napja. A legnagyobb hős 20 milliós nézettséget, az Így játszom daluk 18 milliós megtekintést hozott számukra. Természetesen ezeket az emblematikus szerzeményeiket is eljátsszák augusztus 6-án a fertőrákosi barlangszínházban. A csapat emlékezetes bulit szeretne csapni. Bemutatják az új albumuk, az EGO anyagát. Ennek a lemeznek az egyik sikergyanús számából, a Ha meghalok címűből készült a legújabb klipjük Palya Beával. A történet egy detektívregény misztikus világáról, emlékekről, érzelmekről szól. A zenekar már várja a közönséggel a találkozást a legendák évadában, a Fertő-táj 7 csodájának egyikén. 

A Honeybeast új lemeze, az EGO nagyon erős, kiforrott, érett, mély gondolatvilágú zenei anyag a kritikusok szerint. Újdonságként több vendégművész szerepel az albumon. Caramel, Furcsa Csé, Gerendás Dani és Palya Bea, akivel nemrég leforgatták a Ha meghalok című dalhoz a közös klipet. Ez olyan élményt jelentett Palya Bea számára, hogy akár el tudna képzelni több közös számot. A dalszerző az együttes gitárosa, Bencsik-Kovács Zoltán, aki meghatározta eddig is a csapat gondolatvilágát. Tarján Zsófi, a remek jazzénekesnő, frontember kreatív energiái pedig nemcsak a színpadon, hanem a lemez grafikai részein is láthatóak. Az énekesnő úgy érzi, most sikerült a legerősebben, leghatásosabban érzékeltetni a lemezük egységes üzenetét, hangulatát.

A fertőrákosi közönség ebből is ízelítőt kaphat, miközben megidéződik az a zenei és szövegvilág, amely egyedivé tette őket a hazai zenekarok között. A rajongók készülhetnek, mert a Honeybeast is nagyon készül a nyári találkozásra, hogy Sopron után Fertőrákoson is emlékezetes koncertet adjanak.

Interjú Tarján Zsófiával a fertőrákosi koncert előtt honlapunkon itt:

http://www.soproniszinhaz.hu/hirek/1759-honeybeast-vegso-hatarok.html
 

A sikerklipek: