Hírek - 2021. február 28.Hat helyett nyolc előadás!

A soproni társulat tagjai, munkatársai a közönséget és egymást óvandóan regisztráltak a koronavírus elleni védőoltásra. Mindezzel együtt műfajilag sokszínű produkciókkal készülnek a nyitásra úgy, hogy a meghirdetett hat bérletes előadás helyett ajándékként kilenc produkciót kínálnak a nézőknek az idei, 2020/21-es szezonban. Részletes ajánlatunk itt olvasható.

A színészek, az alkotók, munkatársak bőséges, gazdag kínálattal köszönik meg mindenkinek a járványhelyzetben mutatkozó hűséget, szeretetet és bizalmat, amely körbevette az intézményt, az itt dolgozókat és az egész társulatot. Az idei évadra bérletet és jegyet váltó nézők regisztráció után a következő előadások közül választhatnak majd, amint újra kinyithatnak és játszhatnak a színházak:

A hűség évadának kínálata a Soproni Petőfi Színházban

Presser Gábor- Sztevanovity Dusán - Horváth Péter: A padlás (félig mese, félig musical)

Alekszej Batrakov - Demcsák Ottó: Stabat Mater (táncmű) - A St. Pölten-i Euróballett és a Sopron Balett koprodukciója

Hubay Miklós: Római karnevál (színpadi játék)

Carlo Goldoni: Mirandolina (komédia) - A Zentai Magyar Kamaraszínház előadása

Katona Imre: A zuhanás második pillanata (álomjáték) - A Soproni Petőfi Színház és a Forrás Színház koprodukciója

Kálmán Imre: A cigányprímás (operett)


 
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház

Peter Breuer - Artur Kolmakov: Farinelli (barokk balett) - A Sopron Balett és a St. Pölten–i Europaballett koprodukciója - Az előadásra száz forintos regisztrációs jegy váltása szükséges

A ráadás

Plusz előadásként a Soproni Petőfi Színház 2020/21-es évadára bérletet vásárló nézőink az alábbi előadások közül az egyikre 50 százalék  kedvezménnyel vásárolhatnak 1 darab jegyet a barlangszínházban:

2021. június 12. szombat 20.00 - Bánk bán
2021. július 16. péntek 20.00 - Sopron Drum: Robben Ford / Bill Evans - Blues, miles and beyond 
2021. július 17. szombat 20.00 - Sopron Drum: David Friedman Solo Performance & Stanley Clarke Band
2021. augusztus 27. péntek 20.00 - Egy csók és más semmi


A kedvezmény érvényesítéshez szükséges a Soproni Petőfi Színház 2020/21-es évadára szóló bérlet bemutatása személyesen a jegyirodában.


Működnek a légtisztítók!

A biztonsági intézkedéseket tovább növeli, hogy az előadások alatt a tavaly októberben beszerelt különleges, a műtőkben, zárt terekben használt, vírusok, baktériumok, penészgombák semlegesítésére készült légtisztító berendezések is működnek a Soproni Petőfi Színház nézőterén, ruhatárában, közönségforgalmi területén, színpadán.