Hírek - 2020. december 2.Barlangsztárok: Honeybeast

Szólhatnak a dalok rólunk, a mi történeteinkről. Az ő olvasatukban, egyedi hangzásvilágukban az élet egyszerre repít, miközben visszahúz, hogy határainkat is kifeszítsük. Az a fontos, önmagunkat adjuk. Hatalmas bulira készül a fiatalok nagy kedvence, a Honeybeast együttes augusztus 6-án a barlangszínházban. Játsszák az új albumuk, az EGO dalait, ám a tőlük megszokott eddigi nagy slágerek sem maradnak el a koncerten. Fellépésük, zenei igényszintjük, élményszerű fellépésük a nyár katarzist rejtő energiabombája. A legendák Fertőrákoson élnek tovább!

A Honeybeast új lemeze történetet mesél. Több vendégművész szerepel a számokban: Caramel, Palya Bea, Fura Csé, Gerendás Dani. A címadó dalban az hangzik el, "Ami vagyok, olyat nem találsz". Külsőségek, elvárások mellett, nem az a lényeg, mások milyennek akarnak bennünket látni, inkább az a legfontosabb magunkat adjuk. Személyiségünk végső határa az egónk. Ez egyik üzenete ennek a lemeznek, az ö történetüknek. Tarján Zsófia, a remek jazz-énekesnő, frontember kreatív energiái pedig nemcsak a színpadon, hanem az album grafikai részein is látható.

Az egész zenekarra, és az új, EGO című lemezre kivált jellemző, hogy szerteágazó műfaji palettával rendelkezik, a hangzásban viszont ott az egység, megvannak a visszatérő elemek. Bencsik-Kovács Zoltán írta a szövegeket, a dalokat, ő felelős a hangszerelésért: nagyon precíz munkát végzett.

 A Honeybeast abban is különleges, kiemelkedő a  magyar zenei életben, hogy a dalokban sokszor valós szituációk alapján megfogalmazott történeteket mesélnek el, a végső megoldást, tanulságot mindig a hallgatóra bízzák, ő hogyan értelmezi az adott számot.

A 2005-ben Szegeden alakult elektronikus pop-rock zenét játszó zenekar egyszerre repít a magasba lélekemelő melódiáival és ránt vissza a földre mély, drámai szövegeivel. A többszörös aranylemezes csapat különleges, egyedülálló dalait, slágereit kelti életre ezen az estén.