Hírek - 2020. július 24.Mesés musicalek: utolsó jegyek

Véglegesedtek a bérletes nézők regisztrációi a Mesés musicalekre, néhány szabad hely még maradt azoknak, akik mindenképp szeretnének részesei lenni a nagyszabású előadásnak a fertőrákosi barlangszínházban augusztus 7-én, 8-án, 14-én és 15-én. Övék lehetnek az utolsó jegyek, ha gyorsan lefoglalják azokat személyesen vagy interneten. Ezeken az esteken, délutánokon a műfaj kiemelkedő énekesei, sztárjai tolmácsolásában az Aladdin, a Herkules, a Jégvarázs, az Oroszlánkirály, az Egyiptom hercege, a Rio, az Aranyhaj és a nagy gubanc című produkciók legnagyobb rajzfilmslágerei hangzanak el zenekaros kísérettel, táncosokkal, egyedülálló látványvilágban. A rendező–koreográfus Szakál Attila. 

A Mesés musicalek stábja fokozott izgalommal várja az augusztusi előadásokat. Nagy varázslatra készül a csapat. A Sopron Balett tagjai  már gyakorolják a táncokat, a Local Vintage Company zenekar gőzerővel próbál. Kis Katalin tervező száz jelmezt készített a csapatnak. Az énekesek rövidesen megérkeznek, hogy elkápráztassák a nézőket. Nemzetközi szinten kiemelkedő előadói gárda jött össze, mesés hangrobbanás várható. 

A Mesés musicalek gárdája: Stéphanie Schlesser, Laurent Ban, Szentmártoni Norman, Fehér Adrienn, Jónás Andrea, Vastag Tamás, Buch Tibor, Füredi Nikolett, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila. Közreműködnek a Sopron Balett táncosai és a Local Vintage Company. A jelmeztervező Kis Katalin. A látványtervező Madarász János. A rendező–koreográfus Szakál Attila.   

Minden amit az előadásról, a csapatról tudni lehet, fotókkal, nyilatkozatokkal, érdekességekkel:

https://www.soproniszinhaz.hu/hirek/1605-meses-musicalek-varazstancban.html

Belecsapott a zenekar:

https://www.soproniszinhaz.hu/hirek/1598-belecsapott-a-zenekar.html