Hírek - 2019. szeptember 21.Társulat kommandóként

Több száz műsorfüzetet osztott szét a Soproni Petőfi Színház jelmezes műsorfüzet-kommandója a városban a hétvégén reggeltől estig. A közönség a rendhagyó, több éve tartó kedvelt kezdeményezést - hogy az új évad megkezdése előtt a szereplők személyesen invitálják őket az előadásokra - örömmel fogadta. Készültek közös fotók, szelfik, aláírásokból sem volt hiány, s egyes rajongók azonnal versenyezve beazonosították az elmúlt évek sikereinek ruhakölteményeit. Önnek sikerülne?...

A Gazdagság, A szving meg a tangó, a Csárdáskirálynő, az Ármány&szerelem, a Mindörökké Júlia, az Aida, A víg özvegy. Többek között, ezeknek a soproni elődásoknak a jelmezeiben invitálták a nézőket  a színházba a remény évadában a soproni színészek, táncosok. 

Pataki András, az intézmény igazgatója szerint annál nagyobb szervező-és marketingerő nincs, mint az, amikor közvetlenül azokat hívhatják meg, akikért dolgoznak, akikért a színház létezik. Ezért hívták életre ezt a kezdeményezést több éve, s nagyon örül annak, hogy a közönség, a soproni színházat szerető nézők, s azok is, akik még nem jártak az intézményben, pozitívan fogadják a személyes meghívást.   

A műsorfüzet-kommandó tagjai az új évadban várnak mindenkit a nézőtérre.