Hírek - 2019. szeptember 27.Újra színészbál!

Megrendezik a negyedik színészbált a soproni Solo Restaurantban szeptember 28-án (szombaton) este hét órakor. A szervezők a rendezvény bevételét a tavaly januárban elhunyt Horváth László színművész, barát, kolléga családjának ajánlják fel. Az esemény fővédnöke Pataki András, a leghűségesebb város teátrumának igazgató-főrendezője.

A bál megrendezésének kezdeményezője és fő szervezője újra a soproni Horváth Tamás, aki örül annak, hogy immár negyedik alkalommal tudják megrendezni a régi hagyományokra épülő új köntösbe bújtatott eseményt.

A színészbálon adják át hivatalosan a Sopronban alapított Honda Kudo művészeti díjakat. A közönség szavazata alapján minden évadban egy színész és egy táncos veheti át az elismeréseket, amelyeknek összértéke 1500 eurós fellépési lehetőség a színészbálon.

Az idei eseményen a nyitótáncot a Honda Kudo közönségdíjas táncosa, Horváth Renáta, a Sopron Balett tagja mutatja be. Műsort ad Papp Attila Honda Kudo közönség-nagydíjas színművész. A bálon a zenét a Tequila zenekar szolgáltatja. A tombola fődíját Mezei Zsuzsa budapesti festőművész, a Soproni Képzőművészeti Társaság tagja ajánlotta fel. A rendezvényt megnyitja és köszöntőt mond: dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok.