Hírek - 2019. szeptember 1.Őrült futás A víg özvegyesekkel

Teljesítette a Crazy5K szórakoztató futó akadályversenyt Győrben A víg özvegy című most készülő soproni produkció stábjából alakult csapat. A sportos énekeseket, kórustagokat, színészeket 35 Celsius fokos meleg várta, s 45-55 perc alatt gyűrték le az öt kilométeres, kihívásoktól sem mentes távot.

A Crazy5K, azaz az őrült öt kilométer egy olyan futóverseny, amikor a résztvevőknek a táv alatt tíz óriás felfújható akadályt is le kell győzniük. A leghosszabb például 42 méter hosszú. Így a bátor vállalkozóknak nem csak futni, hanem mászni, ugrani, csúszni is kell, hogy célba érjenek. A viadalt mindig más városban rendezik, ezúttal Győr adott otthont a vidám versengésnek vasárnap.

A sportot szerető soproni stábból többen A víg özvegy próbái és előadásai alatt döntöttek úgy, hogy elindulnak ezen a versengésen. Így megalakult a soproni teátrum csapata, amelynek tagjai: Molnár Anikó, Simon Andrea, Szupper Fanni, Süle Nóra, Csillag-Szabó Katalin, Majnovics Vera, Magyar Lívia, Betuker Botond és Szabó László voltak. Olyan jól érezték magukat a táv legyőzése után, hogy valószínűleg legközelebb is nekivágnak majd.