Hírek - 2019. június 9.Jön a remény évada!

A remény évadaként hirdeti meg a Soproni Petőfi Színház a 2019/2020-as szezonját, amelynek első bemutatója októberben Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettje lesz.

A Soproni Petőfi Színházban a remény évadában felnőtt bérletben láthatják a nézők A víg özvegy  nagyoperettet, a Peer Gynt című drámai költeményt, a Zenta, 1697. rockoperát, a Gyertyák csonkig égnek című világhírű Márai Sándor műből készült színpadi játékot, a Sopron Balettől a Stabat Matert és a Teréz anya életéről szóló musicalt, a Kiálts a szeretetért! előadást.  Bérletszünetben A víg özvegy, a Valahol Európában, a Rejtő kabaré Plusz és a békéscsabai színházból érkező Elnémult harangok előadások láthatók.

A következő évadban a soproni társulat kedvelt tagjaival együtt találkozhat a közönség Eperjes Károllyal, Szilágyi Tiborral, Mikó Istvánnal, Szolnoki Tiborral, Zsadon Andreával, Domoszlai Sándorral, Füredi Nikolettel, Vastag Tamással, Kisfaludy Zsófiával, Stéphanie Schlesserrel, Szomor Györggyel, Békefi Viktóriával, Nagy Gáborral, Horányi Lászlóval, Kósa Zsolttal, Gál Tamással, Szélyes Ferenccel, Benedekffy Katalinnal és Vörös Edittel.