Hírek - 2019. április 16.Húsvéti barlangtárogató

Húsvéti játszóház, bohócműsor és Zenevár várja kicsiket és nagyokat a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban április 20-án és 21-én délelőtt tíz és délután öt óra között.

Óriási fajátékok, nyuszi animátorok, állatsimogató, kézműves foglalkozások, remek programok és szórakozás, mindez együtt lesz jelen ezen a két napon Fertőrákoson. A népszerű, immár hagyományos esemény igazi családi együttlétet kínál.

 



Májusi előzetes:

Anyák napi programok a kőfejtőben - Jelmezes Barlangoló


Színes anyák napi családi programkavalkád várja az érdeklődőket május 4-én és 5-én délelőtt tíz órától délután háromig a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban.


A hagyományos Barlangoló program keretében a Soproni Petőfi Színház jelmezes művészeinek-Savanyu Gergelynek, Molnár Anikónak és Ács Tamás  -vezetésével mindkét napon délelőtt tíz, tizenkettő és tizenhárom órakor járhatják be a Fertő-táj 7 csodájának is nevezett területet a látogatók. Pötyi Bohóc május 4-én fél tizenkettőkor és három órakor tart műsort a gyerekeknek. Mimi és ZIZI tavaszmanó kalandjai címmel május 5-én fél tizenkettőkor és délután három órakor mesejáték szórakoztatja a nézőket. Mindkét napon lesz arcfestés, lufi hajtogatás, kosárfonás, kerámia festés, fonalgrafika. A program a Kőfejtő-Témapark belépőjegyével látogatható.
 

Archív fotók: Szalay Károly