Hírek - 2019. április 12.Klip a remény évadáról!

A remény évada a Soproni Petőfi Színházban! Lehár, Ibsen, Márai hősei együtt. Álmok, vágyak, hit, történelem műfaji sokszínűségben! Itt az ajánlónk:

A remény évadaként hirdeti meg a Soproni Petőfi Színház a 2019/2020-as szezonját, amelynek első bemutatója októberben Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettje lesz. A bérletmegújítás április 1-től május 31-ig tart.

A felnőtt bérletben láthatják a nézők A víg özvegy  nagyoperettet, a Peer Gynt című drámai költeményt, a Zenta, 1697. rockoperát, a Gyertyák csonkig érnek című világhírű Márai Sándor műből készült színpadi játékot, a Sopron Balettől a Stabat Matert és a Teréz anya életéről szóló musicalt, a Kiálts a szeretetért! előadást. 

A következő évadban a soproni társulat kedvelt tagjaival együtt találkozhat a közönség Eperjes Károllyal, Szilágyi Tiborral, Mikó Istvánnal, Szolnoki Tiborral, Zsadon Andreával, Domoszlai Sándorral, Füredi Nikolettel, Vastag Tamással, Kisfaludy Zsófiával, Stéphanie Schlesserrel, Szomor Györggyel, Békefi Viktóriával, Nagy Gáborral, Horányi Lászlóval, Kósa Zsolttal, Gál Tamással, Szélyes Ferenccel, Benedekffy Katalinnal és Vörös Edittel. 

Új bérletek váltására június 1-től nyílik lehetőség.