Hírek - 2019. február 11.Te rongyos élet

A soproni teátrum és a bécsi Európa-Club együttműködésének köszönhetően Te rongyos élet címmel operett összeállítással vendégeskedik az osztrák fővárosban február 16-án (szombaton) este hét órakor a Komensky iskola színháztermében Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Teremi Trixi, Domoszlai Sándor, akiket Tassonyi Zsolt kísér zongorán. Szinte mindegyikükkel találkozhat majd a közönség a következő évadban A víg özvegy című produkcióban.

Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettjét nyáron németül játssza a társulat a Fertőrákosi Barlangszínházban. A Soproni Petőfi Színház őszi, magyar nyelvű előadásában Benedekffy Katalint, Szigeti Karinát, Füredi Nikolettet, Domoszlai Sándort, Szolnoki Tibort és a rendezőt- aki a játékteret is kialakította- Zsadon Andreát is láthatják a nézők.

A soproni előadásban a műfaj sztárjai és nagyágyúi lépnek színpadra, s természetesen velük tartanak a színház társulatának kedvelt művészei Savanyu Gergely, Ács Tamás, Molnár Anikó, Simon Andrea Marosszéki Tamás, Szabó László. Zenekarral, kórussal, a Sopron Balett tagjaival megerősített produkció két karmestere Oberfrank Péter és Tassonyi Zsolt, a koreográfus Demcsák Ottó, a jelmeztervező Tóth Barna.

A mostani bécsi fellépésen a szereplők a legismertebb operettslágereket éneklik a közönségnek.

Zsadon Andrea
Szolnoki Tibor
Domoszlai Sándor
Teremi Trixi