Hírek - 2018. december 23.Kultúra Pont Neked Molnár Anikóval

A Kultúra Pont Neked című televíziós ajánlóműsorunk vendége ezúttal Molnár Anikó színművész. Ő hívja fel a figyelmet személyes gondolatokkal, élményekkel, történetekkel a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. januári programjaira.

Szó esik a műsorban A Gazdagság című komédiáról, Béres László rendező ajánlja a nézők számára újszerű előadást. Januárban ismét látható lesz a Soproni Petőfi Színház egyik sikere, a Jelenetek egy házasságból című Bergman-darab Gál Tamás és Kiss Szilvia emlékezetes játékával. Érkezik Rost Andrea főszereplésével a Tosca a Magyar Állami Operaházból január 7-én a Liszt Ferenc Kulturális Központba.

Szabó Attila rendező a soproni és a komáromi teátrum koprodukciójában készült Mátyás király krónikái című zenés mesejátékról beszél. Papp Gyula, a magyar rock legendás billentyűse a Bartók & Harmónia hangversenyt ajánlja, a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar és az Oriolus Kórus közös műsort ad január 28-án. A koncerten vezényel Oberfrank Péter. A Pont Neked kamerái előtt megszólal a kórus két karnagya: Weiszburg Zsuzsanna és Mészáros Péter. A Pöttyöző és Pontozó programokra pedig Sipos Ferenc hívja fel az érdeklődők figyelmét. Január 22-én a Kaláka együttes és Mikó István közös koncertjét is megtekintheti  a közönség, Erről is szó esik a műsorban. 

A Kultúra Pont Neked műsor egy hónap múlva újra jelentkezik a februári események előzetesével. Az adásokat a Sopron Televízióban is megtekinthetik. Íme a januári adás: