Hírek - 2018. október 1.Aida: a fiatalokon múlik a tízes

Eddig minden alkalommal felállva ünnepelték a nézők az Aida című musical stábját. A színháztörténetet író produkció a bérletszünetes előadások mellett mostantól látható a középiskolás/egyetemista, valamint felsős bérletben a soproni teátrumban. Vajon a fiatalokat is képes katarzist adóan elvarázsolni a színpadi történet? Megkapja-e tőlük a csapat a sokak által várt tízest?

A Tim Rice és Elton John művéből készült darab stábja és a közönség annyira egymásra talált Sopronban, hogy már az utcákon, tereken is úgy üdvözlik egymást mosolyogva:" Kilencből kilenc!" Most a rajongók mellett a fiatal közönség szívét is igyekszik meghódítani az Aida stábja. Azokkal az energiákkal, amelyek eddig is körbevették az egész előadást. A szereplők nagy izgalommal készülnek, a zenekar újra teljes sebességre kapcsol, a háttérben ismét megmozdul a produkciót működtető csapat.

A bérletes előadások mellett a nézők kérésére november 23-án, 24-én, 25-én bérletszünetben is látható a darab, hogy a társulat velük együtt írja tovább a soproni színházi legendát.