Hírek - 2018. június 25.A mesterek nagy bulit ígérnek!

A SingSingSing sorozat nagy csapata ismét készen áll, hogy nemzetközi sztárénekesekkel kiegészülve a fertőrákosi barlangszínházban júliusban nyolcszor fergeteges hangulatban ejtsék ámulatba a közönséget és újra megmutassák: ők a musical nagymesterei.

A SingSingSing produkció az elmúlt tíz év egyik népszerű ötleteként talált utat a zenés műfaj rajongói körében. A magyar, az európai és Broadway-musical-irodalom legsikeresebb számait bemutató előadás 2009-ben a veszprémi színházból indult meghódítani a nézőket, azóta már az ország több pontján: Székesfehérváron, Sopronban, Békéscsabán, Nyíregyházán is vendégszerepelt nagy sikerrel. 

A titka nem csak abban rejlett, hogy nagy slágereket hallhatott a közönség az ország legjobb énekeseinek tolmácsolásában, hanem az is növelte a show sikerét, hogy mindez látványos színpadi keretek között adott igazi színházi-és koncertélményt.

Most egy teljesen új összeállítás és produkció érkezik a fertőrákosi barlangszínházba. A SingSingSing Masters Musical Show, amelybe Szakál Attila rendező-koreográfus elhívta  a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekart és 14 táncost. A jó hangulat garantált, a barlangszínházi atmoszféra, a dalok mind adottak ahhoz, hogy igazi nagy musical-parádét lássanak a nézők.     

Az előadásban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a  Nyomorultak, a   Broadway Shows, a  Wedding Singer, a Frozen, a  Notre Dame, a La Mancha lovagja és az István, a király című zenés darabokból.                                                                             

A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog. Őket hallani kivételes alkalmat jelent a közönség számára.

A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.

A musicalmesterek készen állnak! És ÖN?


Előadások a Barlangszínházban, SingSingSing Masters Musical Show:
    2018. július 19., csütörtök 20:00
    2018. július 20., péntek 20:00
    2018. július 21., szombat 20:00
    2018. július 22., vasárnap 20:00
    2018. július 26., csütörtök 20:00
    2018. július 27., péntek 20:00
    2018. július 28., szombat 20:00
    2018. július 29., vasárnap 20:00