KONCERT A SZÍNHÁZBAN koncert

A Petőfi Band a Soproni Petőfi Színház művészeinek zenekara, amely évek óta fellép különböző rendezvényeken, most egy igazán különleges koncerthelyszínen a Petőfi Színházban lépnek fel!

A Petőfi Band tagjai: Simon Andrea (ének, hegedű), Papp Attila (ének, gitárok), Szabó Laci (billentyű, ének, tangóharmonika), és Kiss Noró (ének, gitár).


Meghívott vendégeik:
• Sárdy Barbi, énektanár, és a színház korrepetitora a Papp&Sárdy zenekar alkotója,
• Kónyai Flórián, Sopron egyik legismertebb hegedűse, aki a nemzetközi zenei színtéren is jelen van, számos produkció és zenekar aktív tagja és több színházi produkció hegedűse
• Molnár Tomy, Ausztriában is tevékenykedő elismert jazz szaxofonos és tanár)


A koncert két felvonás, egy szünettel, akár egy színházi előadás, de zenékre épül.
A műsor első felvonásában a Petőfi Band saját dalait, és megzenésített verseket adnak elő. A második felvonásban pedig a Soproni Petőfi Színház elmúlt évadjaiból választott zenés darabokból állítottak össze egy műsort. Így elhangzanak majd A padlásból, az AIDA-ból, a Mesés Musicalekből vagy éppen a Bábjátékosból ismert dalok, saját hangszereléssel.
A zenekar kiegészül két alaptaggal is, Vida Mihály dobossal, aki a soproni zenei élet megkerülhetetlen ritmus-dob tanára, több zenekar tagja, például a Four Corners, a Sopron Gospel és a Wine O'Clock zenekaroknak is, valamint számos produkció, színházi előadás oszlopos tagja, résztvevője.


A másik közreműködő: Lakatos Levente basszusgitáros több soproni zenekar aktív tagja többek között a Betti Mondta zenekar basszusgitárosa. A "Koncert a Színházban" különleges program, tekintve, hogy ritka alkalom, hogy egy zenekar léphet fel a színház színpadán!
 

Szereplők:

billentyű, ének, tangóharmonika – Szabó Laci

Meghívott vendégek:

jazz szaxofon – Molnár Tomy

Közreműködők:

basszusgitár – Lakatos Levente

Előadások:


  • 2023. december 29. péntek 19:00 - Petőfi Színház - Bérleten kívüli

Kapcsolódó galéria