Hírek - 2017. június 23.Aida rockot énekel

Stéphanie Schlessernek, az Aida című musical főszereplőjének akusztikus műsorát láthatják a Sopron Zenél program keretében június 24-én (szombaton) délután 17 óra 10 perctől a Várárok színpadon.


A Thalia 4P nevet viselő formáció kimondottan erre az alkalomra jött létre az Aida című musical stábjából. Stéphanie Schlesser énekesnő most új oldaláról mutatkozik be a soproni nézőknek, hiszen ezúttal olyan klasszikusok számokat ad elő egyebek mellett, mint a Proud Mary, a Hallelujah, az I love Rock n' roll és a Highway to hell.  Zenésztársai lesznek ezen a délutánon Kiss Noró gitáron, Rovó Péter cajonon és Papp Attila szintén gitáron. A musicalben Merebet játszó színművésszel és párjával, Szlúka Brigittával a Tündérfesztiválon is találkozhatnak a nézők, ugyanis ők konferálnak ezen az eseményen.

Stéphanie pedig még egy másik meglepetéssel is készül: beszáll a Rolling Stones előtt tisztelgő soproni zenészekből álló zenekarba és nagyszínpadon énekel majd, mégpedig a Sympathy for the Devil című 1968-as Stones-dal feldolgozásában hallhatja a közönség.