Hírek - 2016. december 12.Ünnepeljen velünk!

Kedvelt táncjáték, népszerű musical és Feke Pál koncertje szórakoztatja a közönséget a soproni teátrumban a karácsonyi ünnepekben. Térjen be hozzánk, emlékezetes színházi élményekkel ajándékozzuk meg!

A Diótörő című kedvelt táncjátékot a Sopron Balett mutatja be orosz és ukrán művészek vendégszereplésével december 27-én (kedden) este hat órakor bérletszünetben. William Fomin rendezésében elevenedik meg Csajkovszkij klasszikus karácsonyi meséje, amely minden korosztály számára ajánlott, élő zenekari kísérettel, látványos jelmezekkel.

Másnap, 28-án este hét órakor Sentimento címmel Feke Pál és zenészbarátai szórakoztatják a közönséget. A népszerű színművész, énekes tavaly nagy és emlékezetes sikerrel mutatta be Sopronban akusztikus hangszerelésű estjét. Ezért is nagyon örül annak, hogy visszahívták, ismét találkozhat a nézőkkel, akiknek több meglepetést is szeretne karácsonyi ajándékként átnyújtani.

A Soproni Petőfi Színház nagy sikerrel játssza ebben az évadban A dzsungel könyve című musicalt, amelyben Mikó István alakítja Balut. Most bérletszünetben december 30-án (pénteken) délután három és este hét órakor is műsoron szerepel a darab. Sőt, évbúcsúztató előadásként, igazi szilveszteri programként  31-én (szombaton) délután öt órakor a társulat ezzel a produkcióval köszön el az esztendőtől és kíván Boldog Új Évet a közönségnek.