Hírek - 2017. június 20.Aida: a közönség pajzsra emelte

Pajzsra emelte a közönség a fertőrákosi barlangszínház nyitó előadását, az Aidát. A népszerű musical stábja - köztük sok nagy premiert megélt sztárénekes - olyan ünneplésben részesült, amelyre hazai színpadokon is kevés a példa. A soproni teátrum előadása még kétszer: június 30-án és július elsején látható.

Repülő virágcsokrok, hangos bravó felkiáltások, hosszú percekig zúgó taps, felállva ünneplő nézők. A Soproni Petőfi Színház előadása méltó és emlékezetes nyitánynak bizonyult ezen a játszóhelyen. Az elmúlt négy előadás hangulata minden várakozást felülmúlt.

A főszereplőknek kevés pihenés jut, hiszen mindegyikük elfoglalt művész, több színházban, produkcióban játszanak az országban, s amerre járnak, mindenütt meghatottan, büszkén beszélnek arról, hogy az igényes soproni nézők milyen szeretettel, lelkesedéssel fogadták az előadást, és ezért köszönet jár nekik.

A városban és környékén, sőt országos szinten is egyre nagyobb az érdeklődés a produkció iránt, amelyre korlátozott számban még kaphatóak jegyek.

Az eddigi hangulatot érzékelve az elkövetkezendő két előadás emlékezetes színházi élményt tartogat majd a közönségnek.