Hírek - 2017. június 19.Aida: hatalmas, átütő siker

A fertőrákosi barlangszínház történetében talán még nem is fordult elő olyan, hogy egy előadást egymás után négyszer felállva ünnepelt volna a közönség. Az Aida című musical stábja ezt élte meg az elmúlt napokban. A darab még kétszer, június 30-án és július 1-én látható.


Hatalmas siker a Soproni Petőfi Színház Aida című musicalje a fertőrákosi barlangszínházban. Olyan ovációban volt része a szereplőknek, amelyre kevés példa adódik.  A szereplők és a közönség sokáig emlegeti majd ezeket az esteket. Többen úgy érezték, már az is szép és egyedülálló, hogy háromszor felállva tapsol a közönség, az Aida csapata azonban hozta még erre a ráadást is vasárnap. A produkciót Arany Kotta díjra jelölte a teátrum, a zsűri már meg is tekintette az előadást.

Stéphanie Schlesser, Vastag Tamás, Füredi Nikolett és Szomor György főszereplésével, Pataki András rendezésében került színre a musical, amelyet a műfaj rajongói már nagyon vártak. A bemutató után egyre többen érdeklődnek az előadás iránt, amely már csak kétszer tekinthető meg ezen a játszóhelyen. A darab díszletei kimondottan a barlangszínház adottságait előtérbe helyezve készültek, így emiatt a mű ősztől nem kerül be a soproni teátrum műsorába.

Aki tehát nem akar lemaradni erről a színháztörténeti produkcióról, annak még két lehetősége nyílik a megtekintésére.
   
Jegyek korlátozott számban válthatók az előadásokra!

Aida szerepében - Stéphanie Schlesser
A fáraó lányát, Amnerist alakító Füredi Nikolett
Zoser alakítója Szomor Görgy
Radamest Vastag Tamás énekli
Mereb szerepében - Papp Attila
Fotók: Torma Sándor