Hírek - 2015. december 28.Örömzene Feke Pállal

Sentimento címmel Feke Pál, a népszerű énekes, előadóművész ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban december 30-án (szerdán) este hét órakor.

A kedvelt művész ezúttal egy akusztikus hangszerelésű esten, meghitt hangulatban szeretné elénekelni azokat az ismert dalokat, slágereket a közönségnek, melyek fontosak számára, kötődik hozzájuk és a közönség is szereti azokat. Közben pedig mesél magáról, pályafutásáról, a színház világának kulisszatitkairól. Így felhangzanak majd egyebek mellett Máté Péter, Charlie, Presser Gábor, Szörényi Levente számai, az Illés örökzöldjei és természetesen az István, a király néhány betétdala sem hiányozhat a műsorából.

- Egy meghitt, sírós-nevetős műsort hozunk Sopronba sok történettel. Igazából egy elektro-akusztikus koncert, eddig csak egyszer játszottam hasonlót Szegeden, úgyhogy ez nagy premier lesz számomra a színházban, ahová mindig szívesen térek vissza, csakúgy, mint a városba. A sentimento szó érzelmet, érzést jelent, s azért is adtam ezt a címet a produkciónak, mert  így szeretnénk zenésztársaimmal hatni a közönségre. Olyan hangulatot akarunk teremteni a háttérrel, díszletünkkel, a dalokkal, hogy ne színházterembe, hanem egy kis szobába vigyük el képzeletben a nézőket, ahol örömzenélést hallhatnak a slágerek színes és sokféle hangulatában. Utazunk időben és a dalok szárnyán. Velem lesz régi alkotótársam, Sebestyén Áron, aki zongorázik, Simkó Várnagy Mihály elektromos csellózik majd, Csapó Krisztián trombitál és posanozik, Szabó Tamás pedig percussionon játszik. Újrahangszereltük a dalokat az instrumentális, akusztikus hangzáshoz, viszont ezzel nem elvettünk belőlük, hanem épp azt a tartalmat és lelket emelő dallamvilágot erősítettük fel, amely megmutatja, miért is a zene, a dal a legrövidebb út az emberek szívéhez - mondta Feke Pál, aki nagyon várja már a soproni közönséggel az újbóli találkozást. Sírva és nevetve. Igazi örömzenéléssel.